excl. BTW

Steiger huren in Zeeland

U wilt een steiger huren in Zeeland: waar moet u dan op letten? Het is belangrijk dat de steiger groot genoeg is. Dat wil zeggen, zowel de hoogte áls de breedte en de diepte zijn belangrijk. Hoog genoeg zorgt u ervoor dat u kunt werken op het niveau dat u wilt. Dankzij voldoende breedte en diepte is het bovendien mogelijk u vrij te bewegen, de steiger met meerdere personen te gebruiken en materialen en gereedschappen bij de hand te houden.

Wij verhuren in Zeeland bijvoorbeeld een professionele rolsteiger met 2,2 meter hoogte. Het oppervlak meet 135 x 250 centimeter, om daarop vrij te kunnen werken. Uiteraard is het geheel voorzien van een nieuw montagesysteem met voorloopleuningen. Dat is belangrijk, omdat sinds 1 januari 2018 de regels veranderd zijn voor het opbouwen van rolsteigers voor professioneel gebruik. U kunt bij ons een steiger huren die netjes aan de voorwaarden voldoet, zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken.

Onze rolsteigers beschermen optimaal tijdens het op- en afbouwen, net als tijdens het gebruik. Dit voorkomt valgevaar. Het betekent in de praktijk dat u de steiger veilig kunt gebruiken, op het moment dat u op hoogte moet werken.

Huren voor een dag of een week

Uiteraard kunt u de rolsteiger huren voor de periode dat u deze nodig heeft. Dus zoekt u een steiger in Zeeland om te huren voor een dag, voor een paar dagen of voor een week? Bij ons heeft u de volledige flexibiliteit.

We berekenen een borg, voorafgaand aan de huur. Na afloop van de huur verrekenen we de borg met het huurbedrag. Dus huurt u de steiger in Zeeland voor een dag of voor een week? Dan krijgt u daarna het verschil van ons terug.

Flexibele bezorgtijd, huurperiode en prijs

We stellen ons graag flexibel op als het gaat om de bezorgtijd, de huurperiode en de prijs. Op die manier vinden we samen met u de oplossing waar u naar op zoek bent. Dus wilt u een steiger huren in Zeeland en heeft u die een dag, net wat langer of een hele week nodig? Of gaat het juist om een zeer korte periode? Wij vinden de oplossing die daar zo goed mogelijk bij aansluit.

En heeft u vragen over de steiger, over het opbouwen en het veilig gebruiken daarvan? Ook daarover vertellen we u graag meer. Op die manier weet u zeker dat dit goed geregeld is.

Steiger huren in Zeeland

Wilt u een steiger huren in Zeeland? Kies voor de professionele kwaliteit van onze complete rolsteigers. Op die manier gebruikt u een model dat voldoet aan de meest actuele veiligheidseisen. Bovendien leggen onze specialisten graag uit hoe u er veilig en verantwoord gebruik van kunt maken.

Steiger huren in Zeeland? Bel ons op telefoonnummer 085 0606 101, stuur ons een e-mail naar info@rent-flex.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Bekijk alle categorieën