excl. BTW

Over ons

Rent-Flex is per 01-04-2024 overgenomen door C. Sinke BV en gaat verder onder de naam Rental Zeeland. Arnesteinweg 48H te Middelburg.

Het verhuurbedrijf met maar één doel: klanten tevreden maken.

Bij Rent-Flex weten wij dat elke klant uniek is. Daarom bieden wij graag een pakket op maat aan. Hierbij zijn de prijzen op deze website leidend, maar zijn wij erg flexibel in de invulling van bezorgtijden, verhuurtijd en prijs. Vul gerust het formulier op onze website eens in om te informeren naar de mogelijkheden.

Door onze ruime werkervaring in de bouw, installatietechniek, elektrotechniek, transport- en infrasector is het voor ons mogelijk om klanten van een deskundig advies te voorzien. Hiervoor komen wij, mocht dat nodig zijn, graag vrijblijvend bij u langs.

Ons grote assortiment met gekeurd gereedschap zorgt er voor dat wij voor u de meest aantrekkelijke oplossing kunnen aanbieden. Hierbij kunnen wij machines op locatie afleveren, maar kunt u ook machines ophalen op één van onze locaties in Middelburg of Kamperland. Ook is het voor elk van onze machines mogelijk om deze inclusief vakman te huren. Vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk alle categorieën